2011. április 29., péntek

Zelinski, Ernie J.: Mögöttem a munka, előttem a - Jelenlegi ára: 2 465 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mögöttem a munka, előttem az élet! A könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
A világ legjobb nyugdíjaskönyve - ahogy az egyik legnagyobb internetes könyváruháza, az Amazon megfogalmazta. Talán a legtöbb fiatal képzeletében úgy él az időskor, hogy ez az életnek azon időszaka, amikor nem léteznek munkahelyi határidők, reggelenkénti csúcsforgalom, undok főnök, helyette jöhetnek az egzotikus utazások, a kávéházi ejtőzés, s addig alhatunk, amíg nekünk tetszik. Csak a postást kell várni a nyugdíjért. A helyzet azért nem igazán így néz ki. A kötet számtalan okos tanáccsal és példával mutatja be, hogyan tehetjük életünknek ezt a szakaszát is tevékennyé és örömtelivé. Hiszen rengeteg izgalmas szabadidős tevékenység vár ránk, eben az életszakaszban is. A kötetből megtudhatjuk, hogyan tekintsük át pénzügyi helyzetünket, hogyan tűzzünk ki magunk elé értelmes és tartalmas célokat, alkotómunkát, hogyan vigyázzunk testi és szellemi egészségünkre, vagy hogyan kössünk akár új ismeretségeket is. A Szex és nyugdíjhoz (200826300) hasonlóan életigenlő és könnyed hangvételével, cselekvésre buzdító ötleteivel a kötet nagy segítség lehet a nyugdíjaskor előtt álló, vagy a már nyugdíjban lévő embereknek, bár sejthetően nem mindenben adaptálható a magyar viszonyokhoz. Talán ezért is találhatjuk meg a kötet függelékében azokat a hasznos tudnivalókat, különböző nyugdíjas szervezetek elérhetőségeit, honlapokat, könyveket és filmeket, melyek a témával kapcsolatosak. ISBN: 978-963-530-847-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 465 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 20:18
. Zelinski, Ernie J.: Mögöttem a munka, előttem a - Jelenlegi ára: 2 465 Ft