2011. szeptember 24., szombat

Lucerna Kapszula-Kíváló lúgosító hatás 100db - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Lucerna Kapszula 100db!
Erre Mindenkinek Szüksége van!
Elég akár egy három hónapos kúrát tartani ahhoz, hogy a szervezete fellélegezhessen, újjászülethessen!
Fogyókúra alatt is ajánlott mivel lúgosító hatása van! A Lúgosítás fontos része a fogyókúrának! Cékla Kapszula együttes szedésével is ajánlott mivel a Cékla kiváló méregtelenítő és segít a megfelelő anyagcserében is!
A Cékla Kapszulát megtalálja a termékeim közt! 100db-os illetve 250db-os kiszerelésben!
Rendeljen akár több terméket egyszerre így spórolhat a postaköltségen is!
A lucerna lúgosító, méregtelenítő, koleszterincsökkentő, öregedésgátló, ízületvédő hatással rendelkezik. Az étrendkiegészítő kapszula a lucernán kívül vörös szőlő mag-héj kivonatot is tartalmaz, ami erős antioxidáns hatású.
A lucerna egyike a természet legerőteljesebb és legtáplálóbb növényeinek. Gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban. A, C, D, E-vitamint, és K-vitamint is tartalmaz. Nyomelemekben gazdag: pl. kalciumban, káliumban, vasban, cinkben, magnéziumban és karotinban. A lucerna B1-és B6 vitamintis tartalmaz, valamint az antioxidánsként ismert tricint.
Többek között emésztés javító, valamint a tápanyagok felszívódását segíti elő. 8 fontos emésztéshez szükséges enzim is található benne.
A lucerna egyike a klorofilban leggazdagabb táplálékoknak. Elősegíti az immunitás kialakulását fertőzések ellen. A szervezet sav-lúg arányát egyensúlyban tartja. A lucerna segit megtisztítani a májat és a véráramot az egészségtelen koleszterin- lerakódásoktól. gyulladáscsökkentő, illetve detoxikáló és gombaellenes hatását is ismert.
Kedvezően befolyásolja az ízületek működését. Vérnyomás-kiegyenlítő. Jól alkalmazható a csontok és fogak erősítésére, köszvény Továbbá esetén.
A vér sav-lúg egyensúlya
Az egészség egyik alapja a vérünk sav-lúg egyensúlya, amit a mai táplálkozási szokások – a túlzott fehérje fogyasztás, és a mértéktelen fehér liszt, fehér cukor fogyasztás – felborítanak, így a vér elsavasodik, és a szervezet támadhatóvá válik. A lucernában levő rengeteg ásvány és fém elősegíti a vér lúgosodását, és ahogy az egyensúly helyreáll, úgy indul be a szervezetünkben a gyógyulás
Klorofill
A klorofill a toxinok eltávolításában játszik fontos szerepet azáltal, hogy a méregtelenítő rendszereinket egészségesen tartja. A lucerna rendkívüli klorofilltartalmának köszönhetjük azt, hogy a légzőszervi megbetegedésben sikeresen jár el. A felhalmozódott nyálkát el tudja távolítania testből. Magas klorofilltartalma fontos szerepet kap a vérképzésben, az idegrendszer karbantartásában és a stressztűrés fokozásában.
Koleszterin
Az egyik okozója a koronaér betegségének a koleszterin lerakódása a szívhez közel eső erekben, a szív artériákban. A lucernában számtalan olyan anyag található, amely jótékonyan hat ilyen szempontból a szervezetünkre. Így megtalálható a szaponin, amely szinte kisöpri az artériákat. Ennél a tulajdonságánál fogva mondhatjuk azt, hogy fogyasztása segít az érrendszeri és szívbetegségek megelőzésében.
Vérszegénység
A vérszegénység általában azért következik be, mert kevés a vas a szervezetben. Ez különösen nőknél okozhat gondot. Minél nagyobb a havi vérveszteség, annál inkább fogy a vas a vérből, s ha nem pótoljuk, vérszegénység következik be. A lucerna magas vastartalmánál fogva elősegíti a fáradékonyság csökkentését, hozzásegít a vérszegénység megszüntetéséhez.
Kálcium
A lucernában lévő szerves kötésű kalcium kiválóan képes beépülni a szervezetbe, így erősíti a csontokat, fogakat.
Köszvény
A disznóhúsban magas a húgykősav tartalom, ami először a veséket támadja meg, majd pedig a csuklókat, ízületi csatlakozásokat. A lucerna lúgos hatása kioldja a húgykősavat, kedvezően befolyásolja az ízületek működését.
Vércukorszint
Magas mangántartalma miatt csökkenti a vércukorszintet.
L-borostyánkősav
A lucernában a számos vitamin mellett L-borostyánkősav is található, melyet szervezetünk csak egy bizonyos életkorig képes maga előállítani, és amely egyes adatok szerint fékezi a szervezet öregedési folyamatait, javítja a kötőszövetek rugalmasságát.
Aki véralvadásgátló gyógyszert szed, annak tanácsos konzultálnia kezelőorvosával a lucerna alkalmazásáról.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 13:00
. Lucerna Kapszula-Kíváló lúgosító hatás 100db - Jelenlegi ára: 1 100 Ft