2011. november 28., hétfő

Húsdaráló 5 Fülek magyar használt Retro - Jelenlegi ára: 995 Ft


Kedves Leendő Vásárlóim!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat:
- Egy-két apróság, mielőtt licitál: Személyes átvételre Dunaújvárosban a Dózsa II. városrészben telefonon történő előzetes egyeztetést követően van lehetőség. Szívesebben postázok ajánlva vagy csomagként.
- Mindig licit előtt érdeklődjön a termék milyensége után, mert utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni, olvassa el „ ISMERJ MEG” oldalamat, melyet a felhasználónevem melletti I + ikonra kattintva tud megnyitni.
 
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Linzerformázó húsdarálóhoz (darálós keksz készítő adapter) Teljesen új termék egy postaköltséggel több darabot is el tudok postázni.
Jönnek az ünnepek, csak a készlet erejéig!!!
Régi idők kedvenc, olcsó és gyorsan elkészíthető süteménye a darálós keksz. Hamarosan itt vannak az ünnepek lányok, asszonyok, mamák, nagymamák itt az alkalom, hogy önök is finom, olcsó és gyorsan elkészíthető süteménnyel lepjék meg családtagjaikat, szeretteiket, ismerőseiket. Akár saját használatra, akár ajándékba szánják mindkettő esetben örömükben lesz részük.
Gyorsan elkészíthető sütemény:
Ha a tésztát bekeverte és ... (nagyon finom receptleírást is adok hozzá, új ízként sajtos formában is készíthető ennek a receptjét is elküldöm. Én már kipróbáltam nagyon finom! )
A húsdarálóját vegye elő(akár elektromos húsdaráló is lehet, én azzal csináltam és a gyermekem kapcsolta ki-be a darálót, ki sem tudtam volna hagyni belőle, pedig még csak 4 éves lesz) a megvásárolható terméket(linzerformázó 4 féle mintával) helyezze be a meglévő darálótárcsa elé és tekerje vissza a hollandert. Helyezze be és állítsa be a mintákat tartalmazó betétet, majd mintha húst szeretne darálni kezdje meg a formázást tegye a húsdarálójába a tésztát.
Én egyből a daráló elé tettem azt a tepsit amiben sütöm, így mikor egyenesen kijött egy hosszú formázott szál és végigérte a tesit elvágtam és formáztam a következő szálat, míg a tepsi meg nem telt(ez nagyon gyorsan megvan) utána csak elvagdostam késsel a kívánt hosszúságra és már mehetett is a 180 fokra előmelegített sütőbe ahol 10-15perc alatt készre sül. Formázhatunk belőle akár "S"betűket illetve bármit ami eszünkbe jut. Közben a következő tepsibe már készíthető a következő adag akár vaníliás, kakaós, kókuszos, fahéjas, sajtos, stb. ízben is. Így nagyon gyorsan megvan az asztalra való régi idők kedvenc süteménye több ízben és ami még nagyon fontos, a boltban kapható darálós keksszel ellentétben ez nem tartalmaz tartósítószereket, különféle adalékokat, térfogatnövelő szereket, mesterséges színezéket és "E" betűs nyavajákat. Ettől függetlenül sokáig eláll(ha el nem fogy idő előtt) és finomabb is, és a legfontosabb, hogy ezt mi készítettük.
Ha döntött, ezek után már csak ki kell választania mekkora darálója van. Nehezen beszerezhető termék. Ma kaptam darálós keksz formázót a következő méretű húsdarálókhoz.
Méretek és árak:
-   5-ös darálóhoz:   995Ft
-   8-as darálóhoz: 1095Ft
- 10-es darálóhoz: 1195Ft
Ha ennél nagyobb darálója van és azzal szeretné csinálni egy rozsdamentes anyagból készült gyűrű beiktatásával megoldható, melyet kérésre külön díjért legyártok.
Korlátozott darabszámban a készlet erejéig kapható. Mielőtt leütné érdeklődjön, hogy van-e még abban a méretben amiben szeretné.
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !
- Sima levélként postázást kérésedre, saját felelősségedre az „ ISMERJ MEG” oldalamon leírtak elfogadásával vállalok! Elsősorban ajánlottan, ajánlott elsőbbségivel, vagy csomagként, törékenyként biztosított csomagként postázok!
Nyugodtan kérdezz az aukciókkal kapcsolatban, próbálok mielőbb válaszolni.
- Licitet nem törlök !
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !
- A nyertesnek az aukció lezárása után 7 nap áll rendelkezésére a termék árának és a postaköltség kifizetésére!
- Fizetni személyesen, vagy banki átutalással lehet!
- Postai rózsaszín csekken számlaszámra történő fizetést nem fogadok, ezért az esetleges ilyen megrendeléseket nem teljesítem!!
- Postai rózsaszín csekken megadott postacímemre fizethetsz, melyet az aukció leütése után kapsz meg.
- 48 órán belül az aukció megnyerését követően kérek szépen egy jelentkezést email   formájában.
- Ha az előreutalást választod, akkor a Vatera által küldött automata értesítő, vagy az általam küldött e- mailban megtalálod a számlaszámot, illetve postacímem amelyre utalhatod a postaköltséggel növelt vételárat, a megjegyzés rovatba írd be a felhasználó neved nevét és azt, hogy mit vettél, hogy azonosítani tudjam.
- Az átutalás megtörténtéről e-mailban értesítést kérek, így előre tudom csomagolni a terméket hogy lehetőség szerint még az utalás beérkezése napján postára adhassam.
- E-mailban add meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!
- A lehetőségek szerint e-mailban keress meg, mert nem mindig tudom a telefont felvenni !
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett. Kivétel, ha sürgős és bemásolod majd e-mailben megküldöd a sikeres tranzakcióról szóló bizonylatot melyen látható az utalás megtörténte. Ebben az esetben megadott telefonszámomra küldj egy üzenetet, hogy utaltál és lehetőségem szerint azonnal postázom melyről e-mailban azonnal értesítelek.
- Fizetés után a lehető leghamarabb (általában aznap, de legkésőbb 3 munkanap) postázok, és ha feladtam arról általában  e-mailban értesítést küldök.
- Ha valaki az aukció lezárása után kíván változtatni a terméklapon feltüntetett feltételeken, ill. 3 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot és 14 napon belül nem tudjuk véglegesen lebonyolítani az üzletet (kivéve, ha a terméklapi levelezésben másképp egyeztünk meg) akkor az negatív értékelést von maga után és visszahelyezem a terméket a piactérre.
Ajánlom figyelmedbe a szállítási és garanciális feltételek részt!
Garancia, visszavásárlás nincs!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált,  elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
Nézd meg a „ fersolymosi” többi termékét is !!!
Köszönöm szépen a megértésed!
Nézz szét a többi termékeim között is, mert 15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen postázok ami nem személyes átvétellel van csak hirdetve.


Jelenlegi ára: 995 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 03:15
. Húsdaráló 5 Fülek magyar használt Retro - Jelenlegi ára: 995 Ft