2011. december 21., szerda

ÚJ! Puhatalpú babacipő 0-6, 6-12, 12-18, 18-24 hó - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Eladásra kínálom a képeken látható puhatalpú kiscipőket az alábbi négy méretben:
0-6 hó  (talphossz: 11 cm)
6-12 hó  (talphossz: 12, 5 cm)
12-18 hó  (talphossz: 14 cm)
18-24 hó  (talphossz: 15 cm)
Kérlek, hogy a méret kiválasztásánál ne a korcsoportot, hanem a talphosszt vedd figyelembe!
A kiscipők valódi bőrből készülnek.
Jellemzői:
Rugalmas bokapánt (megkönnyíti a feladást és egyúttal megnehezíti, hogy a baba lerúgja a cipőjét, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a babák előszeretettel rúgják le a cipőjüket).
Puha szarvasbőr talp a kényelem és védelem jegyében. Az erős hasított bőr talp kiváló csúszásgátló, ami egy állandóan izgő-mozgó gyermek esetében igen fontos szempont.
Puha bőr felsőrész (amely mozogni és nőni engedi a lábat).
A puha bőr kiválóan lélegzik, így a gyermek lába nem izzad, nem gombásodik. Zoknival és mezítláb is hordható.
Hosszabb ideig használható, mint merevtalpú társaik, mivel egy puhatalpú cipő mérete két hagyományos cipő méretet ölel fel. Egy puhatalpú kiscipő esetében az se nagy baj, ha vásárláskor kicsit nagyobb a cipő (legfeljebb 1 cm-rel).
Alacsony hőfokon kézzel mosható.
A rugalmas bokapántnak és a helyes design-nak köszönhetően nem csak jól néz ki, hanem praktikus is otthonra, bölcsődékbe, óvodákba, játszóházba mindenféle burkolatra.
A felhasznált bőr bababarát, laboratóriumban ellenőrzött a gyártás előtt. Mentes mindenféle veszélyes vegyi anyagtól [EN71: part 3 test (BS5665 – Toxic Element Test) és AATCC (dry and wet crocking test)].
Származási ország: Anglia
Amit a puhatalpú cipőkről tudni kell:
A legtöbb szakértő ma már egyetért abban, hogy a mezítlábas viselet a legegészségesebb a fejlődő gyermekláb számára. Mivel azonban gyermekünk nem járhat mindig mezítláb, kifejlesztették a puhatalpú bőr cipőket, amelyben a gyermek érzi a talaj egyenetlenségét, mintha mezítláb járna, ez erősíti a lábát, fejleszti az egyensúlyérzékét. Ebben a cipőben úgy tanul meg járni a gyermek, hogy használja a lábujjait, és a talp izmait, amit egy merev talpas cipőben nem tud. Ez sokban hozzájárul az egyensúly és koordináció kifejlődéséhez és erősíti a láb ízületeit, izmait és inait. Egy ilyen cipő nem nyomja össze a lábat, a puha bőr arra engedi terjeszkedni a kis lábat, amerre az fejlődni szeretne. Manapság mire iskolába kerülnek a gyermekek, már 60%-uk küszködik ortopéd lábproblémával, mint pl. a lúdtalp. A puhatalpú bőr babacipők és gyerekcipők állnak legközelebb a mezítlábas viselethez. A talpon lévő reflexzónákat - szemben egy merev talpú cipővel - járás közben inger éri, ami az egész testre nézve pozitív hatással van. A puhatalpú gyerekcipő viseletével megelőzhető tehát számos felnőttkori ortopéd lábbetegség, és fejleszthető a gyermek mozgáskoordinációja!
A cipőket a színben hozzá illő fehér, rózsaszín, illetve világoskék organza zsákocskában szállítjuk, így ajándéknak is kiváló.
AZ ELŐRENDELÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
JELENLEG KÉSZLETEN:
0-6 hó: -
6-12 hó: kék cápás
12-18 hó: világoskék dinos, télapós
18-24 hó: kék szivecskés 
Kérlek, leütés előtt érdeklődj a pontos színről és méretről!
Kérlek, hogy a méret kiválasztásánál ne a korcsoportot, hanem a talphosszt vedd figyelembe!
Személyes átvételre nincs lehetőség!



Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 17:45
. ÚJ! Puhatalpú babacipő 0-6, 6-12, 12-18, 18-24 hó - Jelenlegi ára: 2 400 Ft