2012. január 19., csütörtök

Equus (Richard Burton) (eredeti) - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Vadonat új, celofános DVD. Külföldi kiadás magyar felirattal.
Joglejárat miatt már nem kapható Magyarországon.
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 430. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Martin Dysort pszichiáter barátja kérésére elvállalja egy tizenéves fiú terápiáját. A sokat megélt orvos is döbbenten áll az eset előtt: a tizenhét éves Alan Strang, aki imádta a lovakat, egy napon besétált az istállóba és látszólag minden racionális ok nélkül egy sarlóval megvakított hat szerencsétlen paripát.
A beszélgetések során kiderül, hogy Alan fanatikusan rajongott a négylábúak iránt, és az orvos megismeri a fiú családi hátterét is, az erőszakos apát, és a csendes, vallásba menekülő anyát is. Ahogy az orvos hallgatja a túlfűtött szenvedéllyel megnyíló fiút, lassan rájön, hogy honnan bukkantak elő Alan démonjai, és maga is meglepődik azon, hogy a fiú története saját démonjait is megidézte…
Sidney Lumet klasszikusát három Oscar-díjra jelölték!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2012-02-02 06:48
. Equus (Richard Burton) (eredeti) - Jelenlegi ára: 2 800 Ft