2012. február 24., péntek

Blackberry 8520 - Jelenlegi ára: 1 Ft

A fenti adatokon felül:
- a telefon 2010 márciusi, magyarországi vásárlás, Telenor függő.
- a készülék sajátom volt,  BES szolgáltatáson keresztül volt használva, vállalati policy-val, mely a készülékről csak a teljes rendszer újratelepítésével távolítható el (megfelelő szoftver eszközök vagy szerviz! ). WIPE és sima software update nem távolítja el!  
Gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a készülék használatához egy kellő komolyságú de tetszőleges jelszót szükséges beállítani, illetve a 3rd party programok telepítése nem megengedett.
KÉRLEK CSAK AKKOR LICITÁLJ, HA ENNEK TUDATÁBAN VAGY!!
- a készüléknek egyetlen esztétikai hibája van, az akkufedlap karcos, kopott (fényképen látszik - cserélhető). Egyébként szép állapotban van, más hibája nincsen.
- tartozékok: 2GB Sandisk microSD kártya, doboz, töltő (cserélhető fejjel), adatkábel, leírás, CD. (a headset sajnos nincsen már meg)
- a telefont fél éve nem használtam, és jelenleg sincs lehetőségem aktívan tesztelni. Ebből következően nem tudom megmondani, hogy ebben az állapotában pl pontosan mennyit bírna az akkuja, bár kétlem hogy fél év alatt jelentősen veszített volna az erejéből, főleg hogy néhányszor azóta karbantartás jelleggel rá volt téve a töltőre.  
- mivel teljes funkcionalitását tesztelni nem tudom, ezért 1 hét garanciát vállalok a készülékre, azzal a kikötéssel, hogy az esetleges hibáról feltételezhető, hogy 1. már az átadáskor is jelen volt, 2. a telefon gyári garanciális hibáinak körébe tartozik
Tehát ha egy hét alatt mégsem tudod megszokni hogy jelszó védi a készüléket -pedig erre a figyelmedet előre felhívtam- akkor sajnos nem áll módomban visszavenni, illetve szakértelem/megfelelő eszközök nélkül megpróbálod eltávolítani a policy-t és ennek működésképtelen telefon lesz a vége - ugyancsak nem tudok segíteni.
- a fentiek miatt és a félreértések elkerülése végett a telefont nem postázom, csak személyesen lehet átvenni.
Előre is köszönöm hogy ezeknek figyelembe vételével licitálsz.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 08:37
. Blackberry 8520 - Jelenlegi ára: 1 Ft